Ongedierteplaag bestrijden

Muizen, ratten, bedwantsen of wespen: het zijn beesten die je het liefst zo min mogelijk ziet. Soms kan het zijn dat je een muis door een schuur ziet rennen of zie je een rat bij de vuilnis. Wanneer het er maar eentje is en je hem daarna nooit meer terug ziet is er niks aan de hand. Het wordt vervelender als je ineens een dozijn van deze beesten ziet. Op dat moment heb je last van een ongedierteplaag. Daar wil je natuurlijk snel van af. Wat kun je dan doen?

Bestrijden van muizen

Heb je last van muizen in de schuur of in een andere ruimte? Je kunt zelf aan de slag gaan om deze plaag te bestrijden, door bijvoorbeeld lokaas met muizengif neer te zetten of door speciaal muizengif door een restje voer te mengen. Wanneer dat niet helpt kun je het beste een van de lokale ongediertebestrijders bellen. Zij weten namelijk precies hoe ze muizen en andere knaagdieren moeten bestrijden. Daarnaast hebben ze vaak ook de beste bestrijdingsmiddelen zodat je na 1 bezoek af bent van deze plaag.

Wespen op het terras

In de zomer kan het voorkomen dat je ineens een zwerm wespen op het terras hebt. Wespen zijn last om zelf aan te pakken. Je wilt immers geen wespensteek oplopen bij het verwijderen van een wespennest. Vaak ontdek je ook pas een wespennest op moment dat een wespennest is uitgegroeid tot een grote zwerm vliegende beesten. De wespen kan je dan zelf niet meer vangen. Bel naar een van de lokale ongediertebestrijders in de buurt. Zij zorgen ervaar dat een wespennest veilig en snel wordt verwijderd.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zie je misschien over het oog, maar je voelt wel wanneer je er last van krijgt. Wanneer je last hebt van bedwantsen krijg je jeukende rode bultjes over je gehele lichaam. Blijkt bij nadere inspectie dat op je bed of bank zwartje beestje zitten? Dan heb je een grote kans dat je last hebt van bedwantsen. Bedwantsen zijn vervelende beestje, voor je het weet zitten ze namelijk niet alleen in je bed of op de bank maar ook tussen je kleren en andere spullen. Je dekbed en kleren heet wassen zorgt er niet voor dat ze verdwijnen. De enige oplossing is het snel contact opnemen met een van jouw lokale ongediertebestrijders. Zo kom jij snel van dit vervelende ongedierte af. Immers, je wilt weer wel veilig kunnen slapen of wonen in je huis.