Uw Liebherr wijnkoelkast met twee, drie of zes temperatuurzones en Laagste Prijsgarantie koopt u bij Cavepromotor. In de Vinidor-serie vindt u wijnkoelkast met twee en drie temperatuurzones. Wijnkoelkasten met zes temperatuurzones vindt u in de Vinothek-serie. Liebherr wijnkoelkasten leveren wij inclusief:

  • Gratis bezorging
  • Digitale hygrometer
  • Vibration Reduction Blocks
  • Filter Alert Service

Meer informatie? Bel 014 28 24 04 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Keuze maken

Onze wijnkoelkastpecialisten helpen u graag bij maken van uw keuze.

Wijnkoelkast keuze bepalen

  • Hoeveel flessen (bordeauxformaat)
  • Hoeveel temperatuurzones
  • Welke breedte
  • Glasdeur of een isolatiedeur
  • Zelf plaatsen of laten plaatsen
  • Deuromdraaien 

Vrijstaande wijnkoelkasten

6 temperatuurzones in één compartiment (vrijstaand)

3 temperatuurzones in drie afzonderlijke compartimenten (vrijstaand)

2 temperatuurzones in twee afzonderlijke compartimenten (vrijstaand)

Inbouw wijnkoelkasten met 2 temperatuurzones

Liebherr heeft veel inbouwen modellen, maar de meest verkochte modellen zijn:

Vinidor versus Vinothek

Verschil Vinidor en Vinothek

Het verschil tussen Vinidor en Vinothek zit in de afwerking, handvat, de breedte en het gebruik van afgescheiden compartimenten.

Liebherr Vinidor wijnkoelkast

De wijnklimaatkasten in de Vinidor-reeks zijn afgewerkt in edelstaal. De breedte is 70 cm en beschikt over twee of drie temperatuurzones.

Liebherr Vinothek wijnkoelkast

De vrijstaande wijnkoelkasten in de Vinothek serie zijn uitgevoerd in zwart metaal. Deze wijnkoelkasten zijn 60 cm breed en hebben een glasdeur met zwart frame of een isolatiedeur in bordeaux kleur.

Klimatiseren

Benodigdheden

Liebherr wijnklimaatkast met laagste prijsgarantie via CavepromotorUw Liebherr wijnkoelkast klimatiseert wijnen, echter enkele zaken dient u zelf in de gaten te houden:

Luchtvochtigheidsgraad

De luchtvochtigheidsgraad in je Liebherr wijnkoelkast dient +50% en -75% te zijn. Indien lager loopt u het risico dat de kurken krimpenen. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doet u met een digitale hygrometer, meegeleverd door Cavepromotor.

Trillingsvrij bewaren

Wijn dient trillingsvrij te worden bewaard, echter omgevingstrillingen hebben een negatief effect. Vibration Reduction Blocks  lossen dit probleem op en worden door Cavepromotor meegeleverd.

Vervangen Aktief Koolfilter(s)

Het aktief koolfilter filtert de lucht in de Liebherr wijnkoelkast. U dient elk Aktief Koolfilter jaarlijks te vervangen. Cavepromotor bewaakt middels de Filter Alert Service.

Laagste Prijsgarantie

Laagste prijs

Vindt u online een lagere prijs inclusief alle benodigdheden, via een officiële Belgische Liebherr dealer? Tot twee weken na de aankoop van je liebherr wijnkoelkast via Cavepromotor betalen wij het verschil terug.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

 

WTes5872 20 linksdraaiend