Liebherr wijnfrigo aan de laagste prijs en gratis levering? Vraag uw PERSOONLIJKE OFFERTE en bespaar geld bij Cavepromotor. In de Vinidor-serie vindt u wijnfrigo met twee en drie temperatuurzones. Wijnfrigos met zes temperatuurzones vindt u in de Vinothek-serie.

Meer informatie? Bel 014 28 24 04 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Keuze maken

Onze wijnfrigopecialisten helpen u graag bij maken van uw keuze.

Wijnfrigo keuze bepalen

  • Hoeveel flessen (bordeauxformaat)
  • Hoeveel temperatuurzones
  • Welke breedte
  • Glasdeur of een isolatiedeur
  • Zelf plaatsen of laten plaatsen
  • Deuromdraaien

Vrijstaande wijnfrigos

6 temperatuurzones in één compartiment (vrijstaand)

3 temperatuurzones in drie afzonderlijke compartimenten (vrijstaand)

2 temperatuurzones in twee afzonderlijke compartimenten (vrijstaand)

Inbouw wijnfrigos met 2 temperatuurzones

Liebherr heeft veel inbouwen modellen, maar de meest verkochte modellen zijn:

Vinidor versus Vinothek

Verschil Vinidor en Vinothek

Het verschil tussen Vinidor en Vinothek zit in de afwerking, handvat, de breedte en het gebruik van afgescheiden compartimenten.

Liebherr Vinidor wijnfrigo

De wijnklimaatkasten in de Vinidor-reeks zijn afgewerkt in edelstaal. De breedte is 70 cm en beschikt over twee of drie temperatuurzones.

Liebherr Vinothek wijnfrigo

De vrijstaande wijnfrigos in de Vinothek serie zijn uitgevoerd in zwart metaal. Deze wijnfrigos zijn 60 cm breed en hebben een glasdeur met zwart frame of een isolatiedeur in bordeaux kleur.

Klimatiseren

Benodigdheden

Liebherr wijnklimaatkast met laagste prijsgarantie via CavepromotorUw Liebherr wijnfrigo klimatiseert wijnen, echter enkele zaken dient u zelf in de gaten te houden:

Luchtvochtigheidsgraad

De luchtvochtigheidsgraad in je Liebherr wijnfrigo dient +50% en -75% te zijn. Indien lager loopt u het risico dat de kurken krimpenen. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doet u met een digitale hygrometer, meegeleverd door Cavepromotor.

Trillingsvrij bewaren

Wijn dient trillingsvrij te worden bewaard, echter omgevingstrillingen hebben een negatief effect. Vibration Reduction Blocks  lossen dit probleem op en worden door Cavepromotor meegeleverd.

Vervangen Aktief Koolfilter(s)

Het aktief koolfilter filtert de lucht in de Liebherr wijnfrigo. U dient elk Aktief Koolfilter jaarlijks te vervangen. Cavepromotor bewaakt middels de Filter Alert Service.

Plaatsing

Het bepalen van de plaats voor een vrijstaande Liebherr wijnfrigo wordt onderschat. De juiste plaats is minimaal 3 cm ruimte te houden vanaf een ander koel- of vriesapparaat. Dit voorkomt condens aan de buitenkant en indirect schimmel- en roestvorming. De deuren van wijnfrigo's scharnieren standaard aan de rechterkant. Er zit ook een handvat aan, dus met de diepte van het handvat moet u rekening houden. Op elke productpagina vermelden we de breedte van de deur met handvat. Om de legplateaus gemakkelijk te kunnen verplaatsen is het praktisch dat de deur minimaal 115° kan openen. Zeker bij de Liebherr wijnfrigo's met een kastbreedte van 60 cm. Houdt 20 - 25 cm extra breedte aan en u gaat er veel plezier van hebben, ook bij de bredere modellen.

Laagste Prijsgarantie

Laagste prijs

Vindt u online een lagere prijs inclusief alle benodigdheden, via een officiële Belgische Liebherr dealer? Tot twee weken na de aankoop van je liebherr wijnfrigo via Cavepromotor betalen wij het verschil terug.

  014 - 28 24 04

  PERSOONLIJKE OFFERTE

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks 

WTes5872 20 linksdraaiend