Liebherr WTr 4211 Vinothek

6 temp.zones, 200 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTr 4211Liebherr WTr 4211

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1299,00
Aantal temperatuurzones:
6
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
200
Liebherr WTr 4211
Liebherr WTr 4211
Liebherr WTr 4211 afmetingen
Liebherr WTr 4211 Vinothek
Beschrijving

Beladingschem WTb 4212 en WTr 4211De Liebherr WTr 4211 Vinothek tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De WTr 4211 is als wijnklimaatkast uitgevoerd in zwart metaal met een bordeauxkleurige isolatiedeur ter afsluiting. WTr 4211 wordt geleverd inclusief een set lavasteentjes. De WTr 4211 biedt net als de WTb 4212 (uitvoering met glazendeur) de mogelijkheid biedt om 200 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr WTr 4211 heeft zes temperatuurzones (zie afbeelding rechts). Onderin de wijnkast is het 5°C en bovenin 18°C, waardoor u zowel de rode wijn, witte wijn, rosé wijn en champagne op serveertemperatuur kunt bewaren. Tevens regelt deze wijnklimaatkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het aktief koolfilter). Plaatst u de WTr 4211 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De WTr 4211 heeft een ingebouwd verwarmingselement om ook deze omgevingsinvloeden op te vangen. Hierdoor blijft de temperatuur in de wijnkast constant. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WTr 4211, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom in Ternat. Gelieve vooraf een afspraak te maken. Koopt u de Liebherr WTr 4211 Vinothek bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WTr 4211 installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WTr 4211 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WTr 4211 Vinothek is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WTr 4211 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het zeer belangrijk dat uw wijnen geconditioneerd worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTr 4211 Vinothek goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.{tab Prijzen vergelijken}Wanneer u de prijs die Cavepromotor u heeft aangeboden gaat vergelijken, met witgoed webshops, is het belangrijk dat u ´Appels met Appels´vergelijkt. De offerte die Cavepromotor maakt voor uw Liebherr WTr 4211 is opgebouwd uit meer dan ´alleen het bezorgen achter de eerste deur van uw wijnklimaatkast´. Onze roots liggen in de wijnwereld en daarom maken we een complete prijs. Dit is een prijs voor een wijnklimaatkast inclusief alle elementen die belangrijk zijn om uw wijnen optimaal te bewaren en te serveren.

Standaard biedt Cavepromotor u bovenop de levering bij u thuis:
- Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf installeert.
- 1 set Vibration Reduction Blocks(*).
- FreshAir Filter alertservice.
- 1 digitale hygrometer t.b.v. luchtvochtigheidsgraadcontrole.

Optioneel:
- Full service installatie, inclusief het verwijderen van het verpakkingsmateriaal.

Deursluiting omdraaien:
Uw Liebherr WTr 4211 Vinothek sluit standaard aan de de linkerzijde. Concreet zit het scharnier van uw Liebherr WTr 4211 Vinothek aan de rechterzijde. Het kan praktisch zijn om dit om te draaien. In de werkplaats van Cavepromotor kan de deursluiting van uw Liebherr WTr 4211 Vinothek voorafgaand aan de levering en installatie worden omgewisseld.

(*) Er zijn bedrijven die beweren dat zij ook Vibration Reduction Blocks (VRB´s) leveren bij de wijnkasten van Liebherr. De VRB´s zijn exclusief voor en in opdracht van Cavepromotor ontwikkelt en moeten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten bij Cavepromotor worden besteld. U kunt eenvoudig controleren door wie de VRB´s worden geleverd door dit te vragen aan de leverancier. Als deze niet direct vanuit Cavepromotor naar u worden opgestuurd, weet u dat het niet correct is. Cavepromotor stuurt de VRB´s direct naar de eindklant, waardoor Cavepromotor exact weet waar deze naartoe zijn gestuurd.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend