Liebherr WTPes 5972 Vinidor

2 temp.zones, 155 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTPes 5972 VinidorLiebherr WTPes 5972 Vinidor

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 3499,00
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
155
Liebherr WTPes 5972 Vinidor
Liebherr WTPes 5972 Vinidor
Liebherr WTPes 5972 Vinidor
Liebherr WTPes 5972 Vinidor
Liebherr WTPes 5972 Vinidor
Beschrijving

De Liebherr WTPes 5972 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WTPes 5972 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast voor de horeca, uitgevoerd in 'edelstaal'. De deur heeft UV-werend isolatieglas. De Liebherr WTPes 5972 heeft een opslagcapaciteit voor 155 wijnflessen (bordeaux formaat) op serveer- of bewaartemperatuur. De kwaliteit van deze wijnklimaatkast ziet en voelt u aan alles. Zo is er het gebruiksvriendelijke bedieningsmenu en het uittrekrekken in elke temperatuur voor 2 x 30 staande flessen. De Liebherr WTPes 5972 beschikt over twee onafhankelijk instelbare temperatuurzones. U kunt variëren tussen 5°C en 20°C. De Liebherr WTPes 5972 zorgt ook voor de juiste luchtvochtigheidsgraad en voorkomt onaangename geurtjes. Hiervoor dienen de twee actieve koolfilters. De Liebherr WTPes 5972 past in elk interieur en is een 'eye-catcher' in uw restaurant. Ook geopende flessen kunnen rechtop staand op servertemperatuur worden bewaard.  Heeft u interesse in de Liebherr WTPes 5972 dan kunt u deze bezichtigen in de showroom in Ternat of in de online Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WTPes 5972 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u een digitale hygrometer, Vibration Reduction Blocks en de FreshAir Koolfilter Alertservice (uniek in België). De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Ter afronding van de installatie van uw Liebherr WTPes 5972 Vinidor krijgt u persoonlijk advies, uitleg over hoe u de digitale hygrometer dient te gebruiken en hoe u jaarlijks de twee FreshAir Koolfilters kunt vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WTPes 5972 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor. Als enige Liebherr dealer in België kunnen wij optioneel voor u ook een hydrolische deurrem op uw Liebherr WTPes 5972 Vinidor plaatsen.

Laagste prijsgarantie

Liebherr hydrolisch deur remsysteemDe wijnspecialisten van Cavepromotor het belangrijk vinden dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTPes 5972 Vinidor goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend