Liebherr WTes 5872 Vinidor

3 temp.zones, 178 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 5872 VinidorLiebherr WTes 5872 Vinidor

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 3349,00
Aantal temperatuurzones:
3
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
178
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Beschrijving

De Liebherr WTes 5872 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WTes 5872 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast uitgevoerd in 'edelstaal' en UV-werend glas in de deur welke hydrolisch wordt geremd (optioneel bij Cavepromotor voor de WTes 5972 en WTPes 5972). De Liebherr WTes 5872 heeft een opslagcapaciteit voor 178 wijnflessen (bordeaux formaat) op serveer- of bewaartemperatuur. De kwaliteit van deze wijnklimaatkast ziet en voelt u aan alles. Zo is er het gebruiksvriendelijke bedieningsmenu en ook het schokloos openen en sluiten van de deur. De Liebherr WTes 5872 beschikt over drie onafhankelijk instelbare temperatuurzones (bovenste deel 46 flessen, middelste deel 46 flessen en onderste deel 86 flessen). U kunt variëren tussen 5°C en 20°C. De Liebherr WTes 5872 zorgt ook voor de juiste luchtvochtigheidsgraad en voorkomt onaangename geurtjes. Hiervoor dienen de drie actieve koolfilters in de Liebherr WTes 5872. De Liebherr WTes 5872 heeft standaard een presentatieplateau voor het bewaren van geopende flessen. Heeft u interesse in de Liebherr WTes 5872 dan kunt u deze bezichtigen in de showroom in Ternat of in de online Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WTes 5872 Vinidor bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice. Ter afronding van de installatie van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor krijgt u persoonlijk advies, uitleg over hoe u de digitale hygrometer dient te gebruiken en hoe u jaarlijks de drie FreshAir Koolfilters kunt vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering en installatie van de Liebherr WTes 5872 Vinidor tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste prijsgarantie

Liebherr hydrolisch deur remsysteemDe wijnspecialisten van Cavepromotor het belangrijk vinden dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 5872 Vinidor goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend