Liebherr WTes 1672 Vinidor

2 temp.zones, 34 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 1672Liebherr WTes 1672

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1899,00
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
34
Liebherr WTes 1672
Liebherr WTes 1672
Liebherr UWTes 1672 Vinidor
Liebherr wtes 1672
Beschrijving

De Liebherr WTes 1672 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WTes 1672 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast uitgevoerd in 'edelstaal' die niet misstaat in een directiekamer, showroom of huiskamer. De Liebherr WTes 1672 biedt de ruimte om 34 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op serveer- of bewaartemperatuur. Kwaliteit is niet alleen wat de kast uitstraalt, maar u voelt het aan alles. Via gebruiksvriendelijke bedieningsmenu regelt u de temperatuur in de bovenste en onderste 'temperatuursafe'. U kunt temperaturen instellen van 5°C tot 20°C. De WTes 1672 zorgt middels het actieve koolfilter dat er geen onaangename omgevingsgeuren worden opgenomen. Middels de ingebouwde ventilator wordt gezorgd dat de luchtvochtigheidsgraad op peil blijft. Heeft u interesse in de WTes 1672 dan kunt u deze bezichtigen in de showroom in Ternat of meer lezen in de online Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WTes 1672 Vinidor bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WTes 1672 Vinidor installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WTes 1672 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WTes 1672 Vinidor is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van uw Liebherr WTes 1672  tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Uw wijnen dienen waar mogelijk trillingsvrij te worden bewaard en alleen door u te worden omgedraaid. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 1672 Vinidor goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend