Liebherr WTb 4212 Vinothek

6 temp.zones, 200 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTb 4212Liebherr WTb 4212

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1399,00
Aantal temperatuurzones:
6
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
200
Liebherr WTb 4212
Liebherr WTb 4212
Liebherr WTb 4212
Liebherr WTb 4212 Vinothek
Liebherr WTb 4212 Vinothek
Beschrijving

Beladingschem WTb 4212 en WTr 4211De Liebherr WTb 4212 Vinothek tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WTb 4212 is een betaalbare, in zwart metaal uitgevoerde wijnklimaatkast met UV-werend glas in de deur. De Liebherr WTb 4212 biedt de mogelijkheid om 200 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op uw gewenste 'temperatuur'. De Liebherr WTb 4212 (wordt geleverd inclusief een set lavasteentjes) beschikt over zes temperatuurzones onderin de wijnkast is het 5°C tot 18°C bovenin, waardoor u zowel de champagne, witte wijn, rosé wijn en rode wijn op drinktemperatuur kunt bewaren (zie afbeelding rechts). Naast de temperatuur regelt deze fraaie wijnklimaatkast de luchtvochtigheidsgraad en daarbij vermijdt hij onaangename geuren in de kast (gebruikmakend van het aktief koolfilter). Plaatst u de Liebherr WTb 4212 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WTb 4212 heeft een ingebouwd verwarmingselement om ook deze omgevingsinvloeden op te vangen. Hierdoor blijft de temperatuur in de wijnkast constant. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WTb 4212, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom in Ternat. Koopt u de Liebherr WTb 4212 Vinothek bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WTb 4212 installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WTb 4212 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WTb 4212 Vinothek is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WTb 4212 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Cavepromotor vindt het belangrijk dat wijnen geconditioneerd worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTb 4212 Vinothek goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend