Liebherr UWTes 1672 Vinidor

2 temp.zones, 34 flessen (vrijstaand)
Liebherr UWTes 1672Liebherr UWTes 1672

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1999,00
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Onderbouw
Aantal flessen:
34
Liebherr UWTes 1672
Liebherr UWTes 1672
Liebherr UWTes 1672
Liebherr UWTes 1672 Vinidor
Beschrijving

De Liebherr UWTes 1672 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr Liebherr UWTes 1672 heeft een metalen behuizing en edelstalen deur met UV-werend glas. De Liebherr UWTes 1672 is een onderbouwtoestel en biedt de mogelijkheid biedt om 34 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr UWTes 1672 heeft twee temperatuurzones welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze wijnklimaatkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het actief koolfilter). Wilt u nog meer weten over de Liebherr UWTes 1672, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom in Ternat. Gelieve vooraf een afspraak te maken. Koopt u de Liebherr UWTes 1672 Vinidor bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Na het installeren van uw Liebherr UWTes 1672 Vinidor kunt u middels de digitale hygrometer de luchtvochtigheidsgraad meten. De waarden kunt u doorgeven aan de wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor, waarna u per e-mail persoonlijk advies krijgt. De Liebherr UWTes 1672 Vinidor is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering van uw Liebherr wijnkast tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het zeer belangrijk dat uw wijnen geconditioneerd worden bewaard. Cavepromotor maakt voor u een 'scherpe' offerte waardoor u de Liebherr Liebherr UWTes 1672 nergens anders tegen een lagere prijs kunt kopen. Mocht u elders online een lagere prijs vinden van een gelijkwaardige aanbieding binnen 14 dagen na uw bestelling dan betaalt Cavepromotor u het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr UWTes 1672 Vinidor goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend