Liebherr WKt 6451 GrandCru

1 temp.zone, 312 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKt 6451Liebherr WKt 6451

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1699,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
312
Liebherr WKt 6451
Liebherr WKt 6451
Liebherr wkt 6451 afmetingen
Liebherr WKt 6451
Beschrijving

De Liebherr WKt 6451 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKt 6451 is een bordeauxkleurige wijnbewaarkast met isolatiedeur, waardoor deze wijnbewaarkast een A+ heeft verdiend. De Liebherr WKt 6451 heeft de grootste opslagcapiteit van alle Liebherr wijnkasten. De Liebherr WKt 6451 stelt u in staat om 312 wijnflessen (bordeaux formaat) 'op te slaan' op de door u ingestelde 'keldertemperatuur'. De Liebherr WKt 6451 is binnen het Liebherr gamma de wijnbewaarkast met de grootste opslagcapaciteit. De Liebherr WKt 6451 beschikt over één temperatuurzone die u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze grote wijnbewaarkast de luchtvochtigheidsgraad en dankzij het koolfilter vermijdt u onaangename geuren in de koelruimte. De Liebherr WKt 6451 kan dienen ter vervanging van uw wijnkelder. De Liebherr WKt 6451 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKt 6451 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKt 6451 heeft géén ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Indien meer wilt weten over de Liebherr WKt 6451 is het mogelijk om aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure. Anderzijds bent u ook altijd welkom in de showroom te Uithoorn. Koopt u de Liebherr WKt 6451 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKt 6451 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 6451 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 6451 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKt 6451 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het heel belangrijk dat uw wijnen onder de beste omstandigheden worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 6451 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bank (op basis van proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend