Liebherr WKt 5552 GrandCru

1 temp.zone, 253 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKt 5552Liebherr WKt 5552

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1899,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
253
Liebherr WKt 5552
Liebherr WKt 5552
Liebherr wkt 5552 afmetingen
Liebherr WKt 5552
Beschrijving

De Liebherr WKt 5552 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKt 5552 is een bordeauxkleurige wijnbewaarkast met UV-werend glas in de deur. De Liebherr WKt 5552 biedt u de mogelijkheid om 253 flessen (bordeaux formaat) te plaatsen. De Liebherr WKt 5552 is binnen het Liebherr gamma de wijnbewaarkast met de op één na grootste opslagcapaciteit. De Liebherr WKt 5552 beschikt over één temperatuurzone die u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Over het algemeen staat de wijnkast ingesteld op 11°C wat doorgaans ook de temperatuur is in een wijnkelder. De Liebherr WKt 5552 regelt ook de luchtvochtigheidsgraad en dankzij het actief koolfilter worden onaangename geuren buiten de kast gehouden. De Liebherr WKt 5552 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKt 5552 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKt 5552 heeft géén ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Indien meer wilt weten over de Liebherr WKt 5552 is het mogelijk om aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure. Natuurlijk bent u ook welkom in de showroom teTernat, waar u het hele Liebherr-gamma kunt bekijken. Koopt u de Liebherr WKt 5552 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKt 5552 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 5552 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 5552 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKt 5552 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor hechten veel aan het optimaal bewaren van wijn. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 5552 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend