Liebherr WKt 5551 GrandCru

1 temp.zone, 253 flessen (vrijstaand)
Liebherr Wkt 5551 GrandcruLiebherr Wkt 5551 Grandcru

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1599,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
253
Liebherr Wkt 5551 Grandcru
Liebherr Wkt 5551
Liebherr wkt 5551 afmetingen
Liebherr Wkt 5551 Grandcru
Beschrijving

De Liebherr WKt 5551 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKt 5551 heeft een bordeauxkleurig buitenkader met eenzelfde kleur isolatiedeur. De Liebherr WKt 5551 lijkt op de WKt 5552 waarbij het verschil zit in de glazendeur en het A+ label van de WKt 5551. Beiden hebben een opslagcapaciteit van 253 flessen. Binnen het Liebherr wijnkastprogramma is de Liebherr WKt 5551 de wijnbewaarkast met de op één na grootste bewaarmogelijkheden. De Liebherr WKt 5551 wijnbewaarkast heeft één temperatuurzone welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Over het algemeen staat de wijnkast ingesteld tussen de 10°C en 12°C, vergelijkbaar met de temperatuur in een wijnkelder. Naast een constante temperatuurt zorgt de WKt 5551 voor een juiste luchtvochtigheidsgraad en houdt onaangename geuren buiten de wijnkast met behulp van het actief koolfilter. De Liebherr WKt 5551 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKt 5551 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKt 5551 heeft géén ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Mocht u meer willen weten over de Liebherr WKt 5551 dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure. Als het hele Liebherr-gamma wilt zien in het echt, nodigen we u uit in de showroom in Ternat. Koopt u de Liebherr WKt 5551 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKt 5551 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 5551 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 5551 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKt 4551 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Optimaal bewaren van wijn is de missie van Cavepromotor wijnspecialisten. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 5551 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. e klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend