Liebherr WKt 4552 GrandCru

1 temp.zone, 201 flessen (vrijstaand)
liebherr wkt 4552liebherr wkt 4552

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1899,00
liebherr wkt 4552
liebherr wkt 4552
Liebherr wkt 4552 afmetingen
liebherr wkt 4552
Beschrijving

De Liebherr WKt 4552 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKt 4552 lijkt sterk op de WKt 4551 en de WKes 4552 (uitgevoerd in edelstaal) waarbij de Liebherr WKt 4552 is uitgevoerd met een glazendeur (UV-werend glas). Dit komt het energieverbruik ten goede. In afmeting en opslagcapaciteit is de Liebherr WKt 4552 gelijk aan WKes 4551 en WKt 4551. Ook de Liebherr WKt 4552 heeft een opslagcapaciteit voor 201 flessen. De Liebherr WKt 4552 wijnbewaarkast heeft één instelbare temperatuurzone van 5°C tot 20°C. Over het algemeen wordt de temperatuur ingesteld tussen de 10°C en 12°C. Net als alle andere Liebherr wijnkasten zorgt de Liebherr WKt 4552 voor een constante temperatuur, optimale luchtvochtigheidsgraad en beschermt tegen onaangename binnendringende geuren. Met dank aan het actief koolfilter. De Liebherr WKt 4552 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan dienen ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKt 4552 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKt 4552 heeft géén ingebouwd verwarmingselement om ook deze omgevingsinvloeden op te vangen. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Hierdoor blijft de temperatuur in de wijnkast constant. Meer informatie over de Liebherr WKt 4552 vindt u in de online Liebherr brochure. Wilt u de verschillende modellen in het 'echt' bekijken? Brengt u dan een bezoek aan de showroom in Ternat. Koopt u de Liebherr WKt 4552 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKt 4552 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 4552 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 4552 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKt 4552 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Optimaal bewaren van wijn is de passie van Cavepromotor wijnspecialisten. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders online goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 4552 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend