Liebherr WKr 4211 Vinothek

1 temp.zone, 200 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKr 4211Liebherr WKr 4211

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1099,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
200
Liebherr WKr 4211
Liebherr WKr 4211
Liebherr wkb 4212 afmetingen
Liebherr WKr 4211
Beschrijving

De Liebherr WKr 4211 Vinothek tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKr 4211 is een in zwart metaal uitgevoerde wijnbewaarkast met bordeauxkleurige isolatiedeur en biedt de mogelijkheid om 200 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op 'keldertemperatuur'. De Liebherr WKr 4211 beschikt over één instelbare temperatuurzone (5°C tot 20°C). Naast de temperatuur regelt deze wijnbewaarkast de luchtvochtigheidsgraad en vermijdt dankzij de actieve koolfilter onaangename geuren. De Liebherr WKr 4211 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de WKr 4211 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKr 4211 heeft een ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Wilt u meer weten over de Liebherr WKr 4211? Dan kunt u aanvullende informatie vinden in deonline Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WKr 4211 Vinothek bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKr 4211 Vinothek installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKr 4211 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKr 4211 Vinothek is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKr 4211 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De Cavepromotor wijnspecialisten vinden het belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKr 4211 Vinothek goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend