Liebherr WKr 3211 Vinothek

1 temp.zone, 164 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKr 3211 VinothekLiebherr WKr 3211 Vinothek

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1049,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
164
Liebherr WKr 3211 Vinothek
Liebherr_WKr3211-20
Liebherr wkr 3211 dimensions1
Liebherr WKr 4211
Beschrijving

De Liebherr WKr 3211 Vinothek tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij CavepromotorHet advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKr 3211 is uitgevoerd in zwart metaal met een bordeauxkleurige isolatiedeur ter afsluiting. De Liebherr WKr 3211 wijnbewaarkast heeft, net als de WKb 3212, een opslagcapaciteit voor 164 wijnflessen op uw favoriete 'keldertemperatuur'. De temperatuur is instelbaar tussen 5°C tot 20°C. De Liebherr WKr 3211 beschikt over één grote instelbare temperatuurzone. Deze wijnbewaarkast regelt de luchtvochtigheidsgraad en door het actieve koolfilter voorkomt deze onaangename geuren in de kast. De Liebherr WKr 3211 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKr 3211 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKr 3211 heeft een ingebouwd verwarmingselement om ook deze omgevingsinvloeden op te vangen. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Wilt u meer weten over de Liebherr WKr 3211? Meer informatie over de Liebherr WKr 3211 vindt u in deonline Liebherr brochure. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle Liebherr wijnkasten te bezichtigen in de showroom in Ternat. Koopt u de Liebherr WKr 3211 Vinothek bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKr 3211 Vinothek installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKr 3211 Vinothek ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKr 3211 Vinothek is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKr 3211 Vinothek tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het belangrijk dat wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKr 3211 Vinothek goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend