Liebherr WKes 653 GrandCru

1 temp.zone, 12 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKes 653 GrandCruLiebherr WKes 653 GrandCru

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1223,77
Liebherr WKes 653 GrandCru
Liebherr WKes 653 GrandCru
Liebherr WKes 653 GrandCru
Liebherr WKes 653 GrandCru
Beschrijving

De Liebherr WKes 653 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKes 653 is in edelstaal uitgevoerd met UV-werend glas in de deur. De Liebherr WKes 653 bewaarkast biedt de mogelijkheid om 12 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op uw gewenste 'temperatuur'. U komt de Liebherr WKes 653 tegen thuis, de showroom en in de kantooromgeving. De Liebherr WKes 653 beschikt over één temperatuurzone die u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens biedt de Liebherr WKes 653 de mogelijkheid om o.a. een kurketrekker te bewaren in de opberglade. Naast de temperatuur regelt deze compacte wijnbewaarkast ook de luchtvochtigheidsgraad en vermijdt onaangename geuren in het koelcompartiment (door middel van het aktief koolfilter). De Liebherr WKes 653 kan neergezet worden in elk interieur als 'eyecatcher' en is een aangenaam onderwerp van gesprek. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WKes 653 , dan kunt aanvullende informatie vinden in deonline Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WKes 653 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKes 653 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKes 653 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKes 653 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKes 653 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! 

Laagste Prijsgarantie

Cavepromotor vindt het heel belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKes 653 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend