Liebherr WKes 4552 GrandCru

1 temp.zone, 201 flessen (vrijstaand)
Liebherr wkes 4552 afmetingenLiebherr wkes 4552 afmetingen

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 2399,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
201
Liebherr wkes 4552 afmetingen
Liebherr wkes 4552 GrandCru
Liebherr wkes 4552 GrandCru
Liebherr wkes 4552 afmetingen
Beschrijving

De Liebherr WKes 4552 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKes 4552 is uitgevoerd in 'edelstaal' en heeft UV-werende glas in de deur. De Liebherr WKes 4552 lijkt op de WKt 4551 in afmeting en opslagcapaciteit. Alle drie de modellen hebben een opslagcapaciteit van 201 flessen. Van deze drie vergelijkbare modellen is de Liebherr WKes 4552 uitvoering ook mooi in een modern interieur. De Liebherr WKes 4552 wijnbewaarkast heeft één instelbare temperatuurzone van 5°C tot 20°C. Doorgaans wordt de temperatuur ingesteld tussen de 10°C en 12°C, vergelijkbaar met de temperatuur in een wijnkelder tenzij u champagne wilt opslaan. Net als alle andere Liebherr wijnkasten zorgt de Liebherr WKes 4552 voor een constante temperatuur, juiste luchtvochtigheidsgraad en voorkomt het binnendringen onaangename geuren dankzij het actief koolfilter. De Liebherr WKes 4552 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKes 4552 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKes 4552 heeft géén ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Meer informatie over de Liebherr WKes 4552 kunt u vinden in de online Liebherr brochure. Het hele Liebherr-gamma is ook in het 'echt' te bekijken in de showroom in Ternat.

Laat u de Liebherr WKes 4552 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKes 4552 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKes 4552 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKes 4552 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Optimaal bewaren van wijn is de missie van Cavepromotor wijnspecialisten. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKes 4552 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. e klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend