Liebherr WKEes 553 GrandCru

1 temp.zone, 18 flessen (inbouw)
Liebherr WKEes 553Liebherr WKEes 553

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1399,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Inbouw
Aantal flessen:
18
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Beschrijving

De Liebherr WKEes 553 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De WKEes 553 heeft een metalen behuizing, edelstalen deur met UV-werend glas. De Liebherr WKEes 553 is een inbouwtoestel en biedt de mogelijkheid biedt om 18 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr WKEes 553 heeft één temperatuurzone welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze wijnbewaarkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het actief koolfilter). Wilt u nog meer weten over de Liebherr WKEes 553, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom in Ternat. Gelieve vooraf een afspraak te maken. Koopt u de Liebherr WKEes 553 Grandcru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.Na het installeren van uw Liebherr WKEes 553 GrandCru kunt u middels de digitale hygrometer de luchtvochtigheidsgraad meten. De waarden kunt u doorgeven aan de wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor, waarna u per e-mail persoonlijk advies krijgt. De Liebherr WKEes 553 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering van de Liebherr WKEes 553 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het zeer belangrijk dat uw wijnen geconditioneerd worden bewaard. Cavepromotor maakt voor u een maatwerk offerte waardoor u de WKEes 553 nergens anders tegen een lagere prijs kunt kopen. Mocht u elders online een lagere prijs vinden van een gelijkwaardige aanbieding binnen 14 dagen na uw bestelling dan betaalt Cavepromotor u het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKEes 553 GrandCru goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend