Liebherr WKb 4212 Vinothek

1 temp.zone, 200 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKb 4212Liebherr WKb 4212

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1399,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Aantal flessen:
200
Liebherr WKb 4212
Liebherr WKb 4212
Liebherr WKb 4212
Liebherr wkb 4212 afmetingen
Liebherr WKb 4212
Beschrijving

De Liebherr WKb 4212 Vinothek tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKb 4212 is een in zwart metaal uitgevoerde wijnbewaarkast met UV-werend glas in de deur. De Liebherr WKb 4212 biedt de mogelijkheid om 200 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op uw gewenste 'keldertemperatuur'. De Liebherr WKb 4212 beschikt over één temperatuurzone die u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Naast de temperatuur regelt deze wijnbewaarkast ook de luchtvochtigheidsgraad, vermijdt onaangename geuren (door middel van het koolfilter). De Liebherr WKb 4212 kan dienen als vervanging van uw wijnkelder. De Liebherr WKb 4212 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de Liebherr WKb 4212 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De Liebherr WKb 4212 heeft een ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WKb 4212, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WKb 4212 Vinothek bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKb 4212 installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKb 4212 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKb 4212 Vinothek is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKb 4212 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Cavepromotor vindt het heel belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKb 4212 Vinothek goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend