Lieberr WKt 4551 GrandCru

1 temp.zone, 201 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKt 4551Liebherr WKt 4551

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW)€ 1223,77
Liebherr WKt 4551
Liebherr WKt 4551
Liebherr wkt 4551 afmetingen
Liebherr WKt 4551
Beschrijving

De Liebherr WKt 4551 GrandCru tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS van België, inclusief GRATIS THUISBEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKt 4551 lijkt sterk op de WKt 4552 waarbij de Liebherr WKt 4551 is uitgevoerd en wordt afgesloteen met een bordeauxkleurige isolatiedeur. Dit komt het energieverbruik ten goede. In afmeting en opslagcapaciteit is de Liebherr WKt 4551 gelijk aan WKes 4551 en WKt 4552. Ook de WKt 4551 heeft een opslagcapaciteit voor 201 flessen. De Liebherr WKt 4551 wijnbewaarkast heeft één instelbare temperatuurzone van 5°C tot 20°C. Over het algemeen wordt de temperatuur ingesteld tussen de 10°C en 12°C. Net als alle andere Liebherr wijnkasten zorgt de WKt 4551 voor een constante temperatuur, optimale luchtvochtigheidsgraad en beschermt tegen onaangename binnendringende geuren. Met dank aan het actief koolfilter. De Liebherr WKt 4551 is meer dan een 'wijnkoelkast' en kan functioneren ter vervanging van een wijnkelder. Plaatst u de WKt 4551 bijvoorbeeld in de garage, dan kan tijdens de wintermaanden de omgevingstemperatuur te laag worden. De WKt 4551 heeft géén ingebouwd verwarmingselement. Wanneer de omgevingstemperatuur tijdens de wintermaanden regelmatig onder 10°C komt, is het verstandig om een andere plaats te kiezen voor uw wijnbewaarkast. Meer informatie over de Liebherr WKt 4551 vindt u in de online Liebherr brochure. Wilt u de verschillende modellen in het 'echt' bekijken? Brengt u dan een bezoek aan de showroom in Ternat. Koopt u de Liebherr WKt 4551 GrandCru bij Cavepromotor, dan geniet u automatisch van de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Laat u de Liebherr WKt 4551 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 4551 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 4551 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

N.B. Levering (en installatie) van de Liebherr WKt 4551 tijdens avonduren of zaterdag is mogelijk! Wenst u de deursluiting om te draaien, dan wordt dit voorafgaand aan de levering uitgevoerd in de werkplaats van Cavepromotor.

Laagste Prijsgarantie

Optimaal bewaren van wijn is de passie van Cavepromotor wijnspecialisten. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van België met hierin verwerkt een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij). Indien u de door u aangeschafte wijnkast met bijbehorende opties elders goedkoper kunt vinden binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 4551 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering per bankoverschrijving (op basis van een proforma factuur). Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele betaalautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

 

  014 - 28 24 04

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

WTes5872 20 linksdraaiend